Newsletter

Капак за тава/тенџере Ø24

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
SKU: 22541
Manufacturer: Stoneline
1,745 din

Бодови: 2,8