Newsletter

Интензивен серум за ообласта околу очите со подигнувачко дејство на горниот капак BIOACTIVE - 15 ml

Уникатен состав со 3 патентирани формули! Без вештачки конзерванси, ароми и бои, петролејни деривати, алкохол!
SKU: 90114
1,530 din

Активни состојки: колагенски хидролизат®;Beautyfeye® (екстракти од свиленкасто персиско дрво и света билка), Edelweiss stem cells ® (матични клетки од еделвајс), хиалуронска киселина, витамин С, алантоин, розова водa.
Намена и дејство: Иновативна формула со ефикасно дејство врз кожата на клеточно ниво. На природен начин ја стимулира синтезата на колаген и еластин, ја оптимизира енергетската синтеза, ги обновува и заштитува протеинските структури, ја зајакнува капиларната мрежа, ја намалува свиснатоста на очните капаци и ја подмладува зоната околу очите.Ги отстранува темните кругови под очите. Колагенски хидролизат® - светски патентирана формула која гарантира ефект на молекуларно ниво и стимулирање на биосинтеза на колаген на најприроден начин. Edelweiss stem cells® - француска патентирана формула за добивање на матични клетки од еделвајс по HTN технологија. Го неутрализира штетното влијание на сонцето, го забавува разградувањето на колагенот и стимулира создавање на нов, ја поттикнува регенерацијата на кожата и создавањето на матични клетки. Beautyfeye® - француска патентирана формула со активна состојка за подигнување на очните капаци.

Начин на употреба: Се нанесува наутро и навечер околу очите и очните капаци со лесни масажни движења.

Бодови: 11