Newsletter

Интензивен серум за лице, врат и деколте BIOACTIVE - 50 ml

Уникатен состав со 3 патентирани формули! Без вештачки бои, ароми и конзерванси, петролејни деривати, алкохол!
SKU: 90113
2,485 din

Активни состојки: колагенски хидролизат®, Edelweiss stem cells®(матични клетки од eделвајс), Beautyfeye® ( екстракти од свиленкасто персиско дрво и света билка), гуарана, витамин С, розова вода.
Дејство: Иновативна формула со ефикасно дејство на клеточно ниво. Ја намалува загубата на колаген и хиалуронска киселина , а
истовремено го стимулира создавањето на нови колагенски нишки и ја зголемува клеточната активност. Го зголемува создавањето на нови матични клетки во кожата и го оддржува циклусот на обновување на кожата (клеточна регенерација). Ја заштитува кожата од надворешни влијнија (патогени бактерии, UV радијација, загуба на влага),моќен антиоксиданс, го оддржува младешкиот изглед, цврстината и виталноста на кожата. Со докажан Anti-Age ефект. Колагенски хидролизат® - светски патентирана формула која гарантира ефект на молекуларно ниво и стимулира биосинтеза на колаген на најприроден начин. Edelweiss stem cells® - француска патентирана формула за добивање на матични клетки од еделвајс по HTN технологија. Го неутрализира штетното влијание на сонцето, го забавува разградувањето на колагенот и стимулира создавање на нов, ја поттикнува регенерацијата на кожата и создавањето на матични клетки. Beautyfeye® - француска патентирана формула со активна состојка за подигнување на очните капаци.

Начин на употреба: Се нанесува наутро и навечер врз добро исчистено лице, врат и деколте со лесни масажни движења пред да се нанесе кремот од истата серија. Идеална основа за шминка.

Бодови: 18