Newsletter

Златна Формула - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Хроничен замор, слабост, слабеење на меморијата и недоволно снабдување на мозокот со крв, намалени витални функции, тешки ментални и физички оптоварувања, алергии, воспалителни процеси на увото, нарушени функции на главниот мозок, мигрена, умствен замор, парези, грчеви на мозочните садови, промена на условите на живот, нагли климатски промени. Оргинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
SKU: 30101
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: мед, екстракти од Златен корен, Гинко билбоа, Шипка и Кантарион.
Дејство: Производот поседува моќно природно адаптогено, имуномодулирачко, антиоксидантно и антистресно дејство. Ги проширува биохемиските и функционалните способности на организмот. Ја подобрува меморијата, снабдувањето со крв во мозокот, еластичноста на крвните садови, клеточното дишење. Исто така го регулира и крвниот притисок, го подобрува и нормализира лимфниот ток. Ја хармонизира размената на материи, благопријатно делува врз основниот адаптоген систем - вклучувајќи психа, нервен систем, ендокрин систем и клеточни хормони и имунолошки систем.
Дополнително дејство: предизвикува општо зајакнување и целосно возобновување, ја зголемува лактацијата кај жените, го спречува формирањето на лошиот холестерол, ги неутрализира штетните излачувања и хемиски отрови, го регулира нивото на шеќер во крвта, ја подобрува издржливоста и работоспособноста особено во екстремни услови.
Начин на употреба: наутро и за време на појадок по 1-2 лажици (5-10 ml) растворени во 50 ml вода, сок или друга течност.

Бодови: 6.23