Newsletter

За Имунолошкиот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Пад на имунолошкиот систем, грип и тешки респираторни заболувања, настинки, херпес и херпес зостер, тешки и долготрајни боледувања, декубитис, туморни заболувања, намалени витални функции. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
SKU: 30107
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: мед, екстракти од Златен корен, Гинко билоба, Коприва, Бозел и Здравец (црвен).
Дејство: имуномодулаторно, адаптогено, антиоксидантно, антивирусно, регенеративно. Ги активира закрепнувачките сили на организмот и ги зајакнува сите органи и системи во организмот.
Дополнително дејство: ја регулира размената на материи, го подобрува снабдувањето со крв, ја подобрува крвната слика, ја потпомага работата на дигестивниот и уринарниот тракт, го отстранува уморот, осигурува одлична работоспособност. Го обновува организмот по тешки и долготрајни боледувања.
Начин на употреба: наутро и по ручек по 1-2 лажици (5-10 ml) растворени во 50 ml вода, сок или друга течност. Во период на вирусни инфекции се препорачува да се дуплира дозата.


Бодови: 6.23