Newsletter

За Дишниот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Воспаленија на горните дишни патишта, катари, ринитиси, кашлици, фарингитиси, бронхитис, алергии, бронхопневмонии, белодробни апсцеси, спазми на дишните патишта, астма, тешко дишење.
SKU: 30106
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: мед, екстракти од Златен корен, Гинко билбоа, Тегавец, Бозел, Босилек.
Дејство: ја нормализира работата на дишниот (респираторниот) систем, ги спречува воспаленијата, ја нормализира состојбата на слузокожата, еластичноста и проодноста на алвеолите, има отпушувачко и антисептично дејство, дејствува ублажувачки и антивоспалително, ја подобрува размената на CO2/O2 во белите дробови.
Дополнително дејство: покажува имуномодулаторен ефект и ги зајакнува капиларите. Го подобрува снабдувањето со крв на мозокот, ги исцелува воспалителните жариштата во целиот организам. Го елиминира штетното дејство на градскиот смог и загадената животна средина. Идеално средство за подршка на организмот на активни и пасивни пушачи.
Начин на употреба: наутро и по ручек по 1-2 лажици (5-10 ml) растворени во 50 ml вода, сок или друга течност.


Бодови: 6.23