Newsletter

За Дигестивниот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Општо подобрување на функциите на дигестивниот систем, при стомачно-цревни заболувања, стоматитис, гастритис, чир на желудник, анорексија, немање апетит, гастроентеритис, колитис, мрзливи црева, нервозен желудник, болести на жолчката и црниот дроб. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
SKU: 30108
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: мед, екстракти од Златен корен, Гинко билоба, Камилица, Црвен кантарион, Тегавец, Сладунец, Жолт кантарион.
Дејство: ја нормализира работата на дигестивниот систем, односно работата на желудникот, цревата, панкреасот, жолчката и црниот дроб. Пројавува адаптогено, антистресно, антимикробно и антивирусно дејство.
Дополнително дејство: го зајакнува организмот и има стимулирачко дејство. Ја подобрува перисталтиката на цревата, размената на материи во организмот, го нормализира исфрлањето на жолчни и желудочни сокови, како и излачувањето на панкреасот. Го намалува штетното дејство од конзумирањето на цигари и алкохол и ја подобрува апсорпцијата на хранливите материи.
Начин на употреба: наутро и по ручек по 1-2 лажици (5-10 ml) растворени во 50 ml вода, сок или друга течност.


Бодови: 6.23