Newsletter

За Детето - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Пореметувања од општ карактер во здравствената состојба на деца над 2 години, ослабен имунитет, грип, настинки, бронхити, бронхопневмонии, ангина, кашлица, слаб апетит, нарушена концентрација, напнатост, стрес, тешки умствени оптоварувања. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
SKU: 30104
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: Мед, екстракти од Златен корен, Ехинацеа, Камилица, Шипка и Мајчина душичка.
Дејство: Производ со биолошки-активно дејство за општо зајакнување на детскиот организам. Ја активира работата на имунолошкиот систем. Пројавува антистресно, адаптогено, противоспалително и антиоксидантно дејство.
Дополнително дејство: Ги неутрализира штетите предизвикани од користењето на синтетички лекови, овозможува внесување на витамин C на природен начин во неговата биолошка активна форма, гарантира целосно зајакнување на организмот, добра кондиција и работоспособност дури и за најнежниот детски организам.
Начин на употреба: до 3 години - ½ кафена лажичка (2,5 ml); 3 - 6 години - 1 кафена лажичка (5 ml); над 6 години – 1-2 кафени лажички (5-10 ml) - растворени во 50 ml вода, сок или друга течност 2 пати на ден приближно половина час пред јадење.


Бодови: 6.23