Newsletter

За вистинско задоволство - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Нарушувања во половата активност кај мажот и жената, нарушена ерекција, предвремена ејакулација, хормонални дисфункции, сексуални пречки предизвикани од стрес, фригидност. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
SKU: 30111
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: мед, екстракти од Златен корен, Гинко билоба, Маралова трева (Stemmacantha centauroides), Бабин заб (Tribulus terrestris) и Сератула.


Дејство: пројавува антистресно, адаптогено, ерогено дејство. Ја активира сексуалната желба. Го нормализира хормоналниот баланс, ја зголемува сексуалната активност кај мажот и жената.

Дополнително дејство: ја подобрува циркулацијата и клеточното хранење, ја нормализира работата на ендокриниот систем и клеточните хормони. Ја подобрува функцијата на жлездата на простатата кај мажите. Ја зголемува сексуалната чувствителност и го продолжува сексуалниот чин.
Начин на употреба: наутро и по ручек по 1-2 лажици (5-10 ml) растворени во 50 ml вода, сок или друга течност.


Бодови: 6.23