Newsletter

Длабока тава за готвење (Ø 24)

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
SKU: 22526
Manufacturer: Stoneline
11,000 din

STONELINE ® се единствените садови за готвење во светот со патентирана камена облога од микроскопски честички од алпски камен директно донесен од Швајцарските Алпи.

Ова е најдлабоката тава на STONELINE ® -6,5цм.

Особено е погодна доколку имате големо семејство или многу гости. Отпорното и нелепливо камено дно ќе ви овозможи брзо да подготвите храна во големи количества и притоа таа ќе биде вкусна и здрава за сите.
Месото или рибата можете да ги пржите без употреба на масло. А за подготовка на големо количество на зеленчук нема да Ви треба многу масло. Тоа ќе Ви овозможи да ги зачувате природниот вкус и корисните состојки на храната и во исто време да се ослободите од вишокот калории на приготвената храна. Вашите кулинарски способности се загарантирани со оваа тава и Вие ќе добиете многу пофалби и восхит од Вашето семејство и пријатели.
Дебелото дно од 4,5 мм е одлична гаранција за заштита на садот од деформации. Лесно се готви, лесно се чисти. Секоја домаќинка ќе знае да го препознае квалитетот и одличните својства на оваа тава и ќе посака да ја има во својот дом.

Волумен: 2,15 л


Тежина: 2,2 кг


Бодови: 39,78