Newsletter

Брокули - 60 капсули

Позната како кралица на здравјето затоа што содржи биолошки важни комбинации во себе и во себе ги содржи скоро сите главни антиоксиданси
SKU: 30491
Manufacturer: Sanct Bernhard
7,670 din

Состав: Секоја капсула содржи 100 mg екстракт од брокули и 300 mg екстракт од
семе од синап

Sanct Bernhard ги препорачува за: додаток во третманот на малигни заболувања
на белите дробови, стомакот, дебелото црево и др. Се препорачуваат за целосна
детоксикација на организмот при труење со различни токсини, но и како профилактично
средство при белодробни заболувања. Богати се со биолошко активна компонента
брокулин која има докажано антиканцерогено дејство.
Начин на употреба: 2 пати на ден по 1 капсула

Бодови: 27.66