Newsletter

Актив крем со масло од црн ким - 100 ml

Бидете здрави и убави со маслото на фараоните!
SKU: 50121
Manufacturer: Sanct Bernhard
3,000 din

Силен потхранувачки крем за секој тип на кожа!
Со висок процент на биолошки активни полинезаситени масни киселини! Со масло од Црно семе, Јојоба, Невен, Авокадо, Пченични никулци.

За активна грижа на кожата. Маслото од Црно семе поседува имуномодулаторно, антибактериско, антивирусно и лековито дејство. Исто така ова масло ја подобрува циркулацијата на кожата. Маслото од Авокадо продира длабоко во кожата и ја заштитува од сушење. Маслото од Јојоба поседува моќно продорно дејство, без да остави масен блесок на кожата. Заедно со маслото од Пченични никулци ја хранат и регенерираат кожата и ги зајакнуваат природните заштитни и метаболички функции на кожата.

Бодови: 10.8